Over Punch Beach

Punch Beach is een onderdeel van Punch dat verantwoordelijk is voor alle beachvolleybal activiteiten zoals trainingen, clinics, toernooitjes en de Delftse Beach Competitie. Voor deze activiteiten kan echter iedereen zich inschrijven en hoef je dus geen lid te worden van Punch.

De afbeelding hieronder geeft weer wanneer welke activiteiten plaats zullen vinden. Voor meer informatie over de individuele activiteiten kan je terecht op de pagina van deze activiteit. Navigeer via de menubalk. Op deze pagina’s vind je ook informatie over wanneer bijvoorbeeld de inschrijvingen open gaan. Als je op de hoogte wil blijven van al onze activiteiten kan je je via deze link op onze maillijst zetten. Dan krijg je ongeveer maandelijks een mail met informatie over de aankomende activiteiten.

Als het je leuk lijkt om naast de beachvolleybal activiteiten ook deel te nemen aan de sociale activiteiten van Punch (zoals borrels, feestjes, gala, introductieweekend etc.) is er sinds dit jaar de mogelijkheid om Zandlid te worden van Punch. Als Zandlid ben je dus geen competitie spelend lid van Punch maar kun je wel naar de sociale activiteiten komen. Om Zandlid te mogen worden moet je je wel aanmelden voor minimaal een serie buitentrainingen. Als je meer informatie wil over het worden van Zandlid kun