Buitentrainingen

In het zomerseizoen worden buitentrainingen georganiseerd door Punch Beach. Na inschrijving krijg je één keer per week, op maandag of woensdag, een training van anderhalf uur. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste beachers uit eigen kring en voor de hoogste niveaus worden er externe trainers aangetrokken.

Voor het seizoen 2017 zijn de inschrijvingen gesloten.

De trainingen vinden plaats op Unit Sport van het sportcentrum van de TU Delft. Daarom is het voor iedereen die deelneemt noodzakelijk een sportkaart aan te schaffen. Heb je al een sportkaart? Dan kun je dit nummer doorgeven bij je inschrijving en zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Heb je nog geen sportkaart? Dan zal Punch Beach een sportkaart voor je aanschaffen. De extra kosten die hieraan verbonden zijn, zijn te vinden onder het kopje Kosten.

Door de samenwerking met Sport & Cultuur kunnen de kosten voor de trainingen laag gehouden worden. Er zullen 9 trainingen aangeboden worden, voor in totaal €15. Dit is exclusief eventuele extra kosten voor de aanschaf van een sportkaart.