Kosten

Voor de Delftse Beach Competitie kun je je inschrijven als team. De inschrijvingen van de trainingen gaan per persoon. Let op dat je je voor beide onderdelen ook apart moet inschrijven!

De prijzen voor de gehele training en/of competitie (subject to change):

  Puncher Student in het bezit van een sportkaartTU-student zonder sportkaartNiet-TU-student zonder sportkaart
Competitie (per team)€35€35€35€35
Binnentrainingen (per persoon)Max. €50Max. €50Max. €50Max. €50
Buitentrainingen (per persoon)€25€25
(Dit geldt wanneer je in het bezit bent van een jaarlijkse sportkaart. Anders zijn de kosten €35)
€82€103

Sportkaart

Buitentrainingen
Als sporter bij de Unit Sport van de TU Delft moet je in het bezit zijn van een sportkaart. Daarom is in de prijs om lid te worden van Punch Beach onderscheid gemaakt tussen studenten mét of zonder sportkaart. Voor iedereen die bij zijn inschrijving voor het trainen bij Punch aangeeft geen sportkaart te bezitten zal Punch er één aanschaffen voor de periode april t/m juni (dus een sportkaart die geldig is voor 3 maanden). Als je al wel in bezit bent van een sportkaart moet je het sportkaartnummer opgeven bij je inschrijving ter controle.

Competitie
Voor de competitie is het niet nodig in bezit te zijn van een sportkaart. Er zitten dus ook geen extra kosten verbonden aan deze inschrijving. Wordt er dus gekozen om alleen competitie te spelen? Dan zit hier geen sportkaart bij en mag er dus ook niet buiten de competitie gebeached worden op het Sportcentrum.

Binnentrainingen
Omdat deze trainingen plaatsvinden in La Playa, zullen hier velden gehuurd worden en is een sportkaart niet nodig. Bovendien zal hier geen onderscheid gemaakt worden tussen TU-studenten of niet-TU-studenten.