Voorwaarden

Trainingen

  1. Iedere deelnemer aan de buitentrainingen (zomerseizoen) van Punch Beach dienen in het bezit te zijn van een geldige sportkaart van de Unit Sport van de TU Delft. Deze sportkaart dient men ten alle tijden te kunnen tonen aan medewerkers van de Unit Sport, het bestuur van D.S.V.V. “Punch” of andere controleurs die namens hen de sportkaartcontrole uitvoeren. 
  2. Indien een deelnemer geen geldig sportkaartnummer kan overleggen aan Punch voor 15 april 2019 geef je automatisch toestemming om een 3 maanden sportkaart te laten aanschaffen door Punch. Je bent pas ingeschreven voor de trainingen als je de betaling vam deze sportkaart hebt voldaan.
  3. Punch Beach is niet verantwoordelijk voor de weersomstandigheden. Er is dan ook geen mogelijkheid tot restitutie van inschrijfgelden bij slecht weer.
  4. Iedere deelnemer dient zich, bij het gebruiken van de faciliteiten van de Unit Sport, aan het huishoudelijk reglement van de Unit Sport te houden. Dit huishoudelijk reglement is hier te vinden.
  5. Om deel te nemen aan de trainingen van Punch Beach moet je in de seniorencompetitie van de Nevobo spelen of minimaal 18 jaar zijn
  6. De capaciteit van de trainingen is ongeveer 100 dames en 100 heren.

Competitie

  1. Punch Beach behoudt zich het recht een team uit de competitie te halen wanneer een team zich niet houdt aan de bij de competitie gestelde eisen.
  2. Punch Beach is niet verantwoordelijk voor de weersomstandigheden. Er is dan ook geen mogelijkheid tot restitutie van inschrijfgelden bij slecht weer.
  3. Iedere deelnemer dient zich, bij het gebruiken van de faciliteiten van de Unit Sport, aan het huishoudelijk reglement van de Unit Sport te houden. Dit huishoudelijk reglement is hier te vinden.
  4. Op de competitiewedstrijden is het wedstrijdreglement van toepassing. Deze zijn hier te vinden.
  5. Om deel te nemen aan de Delftse Beach Competitie moet je in de seniorencompetitie van de Nevobo spelen of minimaal 18 jaar zijn
  6. De capaciteit van de Delftse Beach Competitie is ongeveer 60 dames- en 60 herenteams.

(Sportkaart: Voor de Delftse Beach Competitie is een sportkaart niet vereist. Indien een deelnemer buiten de competitie om vrij wil beachen op de beachvelden, dient een sportkaart aangeschaft te worden bij Unit Sport.)